telefoon 0251 - 315902

Klomp advies
Slide background
Rust verzekerd is wat
Klomp Advies administratie geeft!
Meer informatie
Slide background
Uw administratie goed voor elkaar
Zorgvuldig, deskundig en snel
Meer informatie
Slide background
Bij ondernemen hoort slim
financieel beheer
Meer informatie
Slide background
Een goede salarisadministratie
Voorkomt nare situaties
Meer informatie

Correcte en tijdige salarisadministratie

Een intensieve zorg minder

Met nauwkeurige en probleemloze salarisverwerking valt veel geld te besparen en problemen te voorkomen. Het vergt alleen actuele kennis, de juiste software en affiniteit met het vak. U vindt het bij Klomp Advies Salarisadministratie.

Bij salarisadministratie komen vele zaken kijken, van cao-richtlijnen tot subsidies. De ontwikkelingen volgen elkaar bovendien in rap tempo op. Daarom heeft Klomp Advies een volledig gespecialiseerde afdeling Salarisadministratie. Terwijl wij u alle zorgen uit handen nemen, bent ú verzekerd van optimaal rendement.

 

Advies
Elke arbeidsovereenkomst dient te voldoen aan wettelijke eisen en actuele cao-bepalingen. Om nare en slepende kwesties te voorkomen moeten ook minder voor de hand liggende zaken als bedrijfsautogebruik en studiekostenverzekering contractueel zijn vastgelegd. Met een solide arbeidscontract staat u altijd sterk.
Ondersteuning
Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold. Daarnaast onderhouden wij uitstekende contacten met HRM-organisaties, specialisten in ziekteverzuim en advocaten in het arbeidsrecht. Hierdoor bent u altijd verzekerd van brede, hoogwaardige en snelle ondersteuning.
Controle
Binnen één cao veranderen soms wel tachtig bepalingen per maand. Omdat het bijhouden hiervan u veel tijd zou kosten, doen wij dit graag voor u (CAOnet). Dit geldt ook voor controle op naleving van de bedrijfstakeigen regelingen. Zo vormen uw salarissen en premies voor sociale fondsen altijd een veilig geheel.