fbpx

Salarisadministratie online: in minder tijd met meer hr-advies

Met een online salarisadministratie bespaart u tijd en geld. Het vraagt wel actuele kennis, up-to-date software en affiniteit met de materie. Geoptimaliseerde arbeidsovereenkomsten horen daar natuurlijk ook bij. Dit totaalpakket vindt u bij Klomp Advies Salarisadministratie. Wij zijn specialisten in ons complexe vakgebied. Niet snel tevreden, altijd op zoek naar een passend antwoord.

Salarisapplicatie maakt het simpel

Klomp Advies maakt gebruik van Nmbrs, een flexibele cloudoplossing voor salarisverwerking en hrm. Deze buitengewoon efficiënte en gebruiksvriendelijke applicatie neemt u en ons veel werk uit handen. Hiermee:

  • werken wij secuur en tijdbesparend
  • zijn alle gegevens 24/7 digitaal en beveiligd beschikbaar
  • wisselt u eenvoudig informatie uit met de hr-functionaris
  • beschikt u over handige opties, zoals een automatische loonrun
  • hebben wij nog meer tijd om u strategisch te adviseren

Advies over arbeidsovereenkomsten

Wij adviseren u ook over de arbeidsovereenkomsten die u afsluit met uw medewerkers. Elk arbeidscontract moet voldoen aan (steeds complexere) wettelijke eisen en actuele cao-bepalingen. Om slepende kwesties voor te blijven, houden we ook minder voor de hand liggende punten als bedrijfsautogebruik en studiekostenregeling in de gaten. En we letten op branche-specifieke zaken.

Arbeidscontracten zonder instinkers

Met solide arbeidsovereenkomsten staat u sterk. Ze voorkomen misverstanden, bijvoorbeeld als u of uw werknemer de arbeidsrelatie wil beëindigen. Of verborgen instinkers, waar u meestal pas achter komt wanneer uw (bijna ex-)werknemer een arbeidsrechtdeskundige inschakelt. Bovendien bepalen sommige cao’s dat u als werkgever verplicht bent een arbeidsovereenkomst op te stellen.

Snelle ondersteuning van de werkgever

U bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige en snelle ondersteuning. We volgen natuurlijk regelmatig bijscholing op het gebied van hrm en salarisadministratie in de cloud. Daarnaast onderhouden wij uitstekende contacten met hrm-organisaties, specialisten in ziekteverzuim en advocaten in arbeidsrecht voor extra ondersteuning.
Bent u toe aan digitale optimalisering van uw salarisadministratie? Maak dan zeker een afspraak met Klomp Advies!

Introductie

Introductie bedrijven

Introductie medewerkers

Adresgegevens

Klomp Advies Administratiekantoor B.V.
De Kwekerij 3
1921 XZ Akersloot

Tel. 0251-315902
Fax. 084-7254029

e-mail: info@klompadvies.nl

Wij zijn lid van NOAB