telefoon 0251 - 315902

Klomp advies
Slide background
Rust verzekerd is wat
Klomp Advies administratie geeft!
Meer informatie
Slide background
Uw administratie goed voor elkaar
Zorgvuldig, deskundig en snel
Meer informatie
Slide background
Bij ondernemen hoort slim
financieel beheer
Meer informatie
Slide background
Een goede salarisadministratie
Voorkomt nare situaties
Meer informatie

Bedrijfsadministratie:

compleet en toekomsgericht

voor zzp en mkb

Met een sluitende bedrijfsadministratie, jaarrekening en belastingaangifte bent u ieder jaar weer verzekerd van maximaal resultaat, tot pure winst aan toe. Met Klomp Advies laat u geen kans liggen. Wij verwerken uw administratie zorgvuldig en tot in detail, en u doet waarin ú sterk bent. Het resultaat: financieel voordeel en tijdwinst.

Online samenwerking

Voor Klomp Advies is samenwerken in de cloud allang geen toekomstmuziek meer. Wij maken gebruik van de online boekhoudprogramma’s Asperion en Exact Online. Daarnaast hebben we als extra service een app ontwikkeld waarmee u als klant eenvoudig zicht heeft op uw gegevens.
Wilt u ook het gemak van een professionele, online bedrijfsadministratie? Met Klomp Advies heeft u dat binnen handbereik.

 

Elk kwartaal rapportage
Na elke kwartaalaangifte omzetbelasting ontvangt u een overzicht van de behaalde resultaten in vergelijking met het voorgaande jaar. Zo kunnen wij er, samen met u, voor zorgen dat uw onderneming optimaal rendeert.
Fiscaal optimum
Bij belastingaangiften leidt een kleine verschuiving links soms al tot een grote voordelen rechts. Klomp Advies Administratiekantoor B.V. kent de weg naar ‘fiscaal optimum’, altijd en overal.
Nét dat beetje meer
Ons contact is persoonlijk, onze tarieven helder en vriendelijk. Daarnaast geven wij u graag nét dat beetje meer. Extra toelichting op de cijfers bijvoorbeeld, of advies over financiële keuzes.
Alles voor maximaal  resultaat en een zeker gevoel!