telefoon 0251 - 315902

Klomp advies
Slide background
Rust verzekerd is wat
Klomp Advies administratie geeft!
Meer informatie
Slide background
Uw administratie goed voor elkaar
Zorgvuldig, deskundig en snel
Meer informatie
Slide background
Bij ondernemen hoort slim
financieel beheer
Meer informatie
Slide background
Een goede salarisadministratie
Voorkomt nare situaties
Meer informatie

De laagdrempelige partner

U krijgt waar u recht op hebt!

Belastingaangifte, niemand wordt er vrolijk van. Behalve wij! Én we houden ervan om mensen van dienst te zijn. Dus tel uit uw winst. Letterlijk en figuurlijk.

Nooit meer die worsteling met jaaropgaven en aftrekposten. Nooit meer twijfels of u wel de juist vakjes hebt aangevinkt… U levert gewoon uw stapel papieren in bij Klomp Advies Administratiekantoor en twee weken later is uw aangifte afgerond! Dat werkt zorgeloos, snel en veilig. Want elke euro is er één!

 

Belastingaangiften
Wij kennen de fiscale wet- en regelgeving als onze broekzak. Dus van elke wijziging in het belastingstelsel of uw persoonlijke omstandigheden zien wij direct de gevolgen voor uw fiscale situatie. En kunnen daar dus slim op inspelen.
Gunstige uitkomst
Veel hangt met elkaar samen. Uw inkomen, uw vermogen, uw toeslagen… Het is de kunst – en onze kracht – om alle gegevens zodanig te verwerken dat uiteindelijk de meest gunstige uitkomst onderaan de streep verschijnt.
Meer overhouden
Wij stellen onze kennis volledig in dienst van uw belangen en gemak. Stap gewoon eens binnen en maak kennis met onze professionele én persoonlijke werkwijze. Wellicht houdt u er meer aan over dan u ooit had gedacht.