fbpx

Belastingaangifte voor particulieren: het kan écht makkelijker

Het doen van uw belastingaangifte is vast uw hobby niet. Waarschijnlijk kost het u meer tijd en stress dan u lief is. Is alles wel correct ingevuld? Ben ik niets vergeten? Heb ik een aftrekpost over het hoofd gezien? Met die twijfels rekent u af zodra u Klomp Advies inschakelt. Wij vertellen u wat u moet aanleveren en daarna bent u klaar voor een jaar. Uw aangifte is binnen twee weken afgerond. Kloppend tot achter de komma.

Actuele fiscale kennis

De fiscale wet- en regelgeving is voor ons gesneden koek. Verandert er iets in het belastingstelsel? Of in uw persoonlijke omstandigheden? Wij zien direct de gevolgen voor uw fiscale situatie en spelen daar slim op in. Bij de eerstvolgende aangifte, maar ook voor de langere termijn. Want ook voor toekomstbestendig advies mag u bij ons aankloppen.

Digitaal Fiscaal Gemak

Veel hangt met elkaar samen. Uw inkomen, uw vermogen, uw toeslagen… Het is de kunst – en onze kracht – om alle gegevens zó te verwerken dat het u onderaan de streep de meest gunstige uitkomst oplevert. Om dit nog effectiever te doen, werken wij met Fiscaal Gemak, een online platform voor belastingaangiften. Toegankelijk voor u, beveiligd tegen indringers.

Wilt u ook krijgen waar u fiscaal recht op heeft? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Of stap ons kantoor binnen als u toevallig in de buurt bent.

Adresgegevens

Klomp Advies Administratiekantoor B.V.
De Kwekerij 3
1921 XZ Akersloot

Tel. 0251-315902
Fax. 084-7254029

e-mail: info@klompadvies.nl

Wij zijn lid van NOAB