telefoon 0251 - 315902

Klomp advies

klomp altijd op de hoogte

Altijd op de hoogte en actueel

De formatie is in volle gang, maar of er nu op financieel gebied grote veranderingen aan zitten te komen, is volgens Harry Klomp nog helemaal niet zeker. “Ik denk dat er niet heel veel uit gaat komen bij deze club. Maar we houden het in de gaten.”

Er mogen dan geen grote wijzigingen in de pijplijn zitten, dat wil niet zeggen dat ze bij Klomp Advies het nieuws niet blijven volgen. “Er gebeurt altijd wel iets, ook al is het maar klein. Maar dat kan wel van invloed zijn op onze klanten.” Dus zorgt Harry Klomp ervoor altijd actueel te zijn en dat wijzigingen zo snel mogelijk worden doorgevoerd.

Denk bijvoorbeeld aan de cao’s in Nederland. “We hebben met zijn allen ruim duizend cao’s in ons land afgesloten. Dus er worden altijd wel onderhandelingen gevoerd en nieuwe cao’s afgesloten. Als daarin zaken wijzigen, dan moet wij dat goed doorvoeren zodat onze klanten daar geen problemen van ondervinden.”

“Dat hoort er ook bij, om actueel te zijn. Daarom volgen we de ontwikkelingen van de formatie ook op de voet,” legt Harry Klomp uit. Maar echt grote veranderingen verwacht hij dus niet. “We zullen het zien. En wat verandert, passen we aan in onze systemen. Zo krijgen onze klanten geen problemen.”