telefoon 0251 - 315902

Klomp advies

Advies

Elke arbeidsovereenkomst moet voldoen aan (steeds complexere) wettelijke eisen en actuele cao-bepalingen. Om nare en slepende kwesties te voorkomen moeten ook minder voor de hand liggende zaken als bedrijfsautogebruik en studiekostenregeling contractueel zijn vastgelegd. Met solide arbeidscontracten staat u altijd sterk.

Met goede arbeidsovereenkomsten voorkomt u misverstanden wanneer u of uw werknemer de arbeidsrelatie wil beëindigen. Bovendien bepalen sommige cao’s dat de werkgever verplicht is een arbeidsovereenkomst op te stellen.

 

Instinkers
Het arbeidsrecht vormt voor de werkgever echter een terrein vol valkuilen: vervelende instinkers waar u meestal pas achter komt wanneer uw (bijna ex-)werknemer een arbeidsrechtdeskundige heeft ingeschakeld. Bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten is het daarom van essentieel belang de betreffende wettelijk regels en eventueel de cao te kennen.
Het beste voor ú
Onze salarisspecialisten geven u graag advies over de diverse soorten arbeidsovereenkomsten, elk met eigen wetten, regels, rechten en plichten voor zowel werkgever als werknemer. Daarnaast kunnen zij arbeidsovereenkomsten opstellen volgens de laatste wettelijke en cao-bepalingen.