telefoon 0251 - 315902

Klomp advies

klomp advies blijf op de hoogte2

Blijf op de hoogte met onze app

Wilt u weten waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe zakelijke auto of wanneer de stukken voor de btw-aangifte binnen moeten zijn? In de app van Klomp Advies vindt u de antwoorden op financiële vragen. “En we verzenden persoonlijke meldingen over belangrijke zaken,” voegt Harry Klomp toe.

Zo stuurt de app een melding als de inleverdatum voor de btw-aangifte er aan komt. “Vijf dagen voor de uiterste inleverdatum stuurt de app een waarschuwing aan ondernemers. Zo hebben ze nog tijd om actie te ondernemen en de administratie in te leveren. Ook kunnen klanten direct in de agenda kijken en een afspraak inplannen, of ze dat nu ’s avonds doen of in het weekend. Het wordt gelijk bij ons verwerkt,” vertelt Harry.

De app is ook een bron aan informatie over allerlei financiële zaken. “Of het nu om regels gaat of waar je op moet letten bij de aanschaf van zakelijke spullen; we hebben alle informatie gerubriceerd zodat het eenvoudig terug te vinden is,” legt Harry verder uit. “En mocht je het antwoord niet kunnen vinden, dan kun je via de app je vraag aan ons stellen. We beantwoorden die altijd en zo snel mogelijk.”

Blijf dus altijd op de hoogte en krijg belangrijke meldingen direct op uw telefoon met de Klomp Advies app, beschikbaar voor Apple en voor Android. “Met de app zijn we dus altijd bereikbaar voor onze klanten.”