telefoon 0251 - 315902

Klomp advies

Klomp meer digitaal

Meer digitaal, meer advies

Sinds 1 januari kunnen klanten van Klomp Advies gebruik maken van Yuki-pakket, het digitale boekhoudsysteem. “Voor onze klanten een eenvoudige manier om de administratie aan te leveren en wij kunnen hen daardoor beter adviseren,” legt Harry Klomp uit.

Omdat het digitaal is, kun je direct de stand van je zaak zien. “Gewoon een foto maken en insturen, en de administratie wordt direct bijgewerkt,” vertelt Klomp. Alles is met elkaar verbonden. “Je krijgt van de bank een melding dat een factuur verwerkt is, je administratie bijgewerkt is en je hebt een overzicht voor de belasting.”

Veel bedrijven hebben hun eigen administratie al digitaal en werken mobiel. “Dus dan is het logisch dat ze dat ook bij ons digitaal kunnen inleveren.” En ondernemers kunnen overal en altijd de administratie inleveren, omdat het systeem overal bereikbaar is.

“Robotic accounting is de toekomst. Het zorgt ervoor dat veel handelingen door de computer gedaan worden.” Door robotic accounting verandert er veel op kantoren. Medewerkers van Klomp Advies zijn minder tijd kwijt aan het invoeren van de administratie en kunnen daardoor meer adviserend optreden. “Dat is waar we goed in zijn en waar we onze klanten het best mee kunnen helpen. Dat is ook waarom onze klanten bij ons zijn en bij ons blijven.”