telefoon 0251 - 315902

Klomp advies
Slide background
Rust verzekerd is wat
Klomp Advies administratie geeft!
Meer informatie
Slide background
Uw administratie goed voor elkaar
Zorgvuldig, deskundig en snel
Meer informatie
Slide background
Bij ondernemen hoort slim
financieel beheer
Meer informatie
Slide background
Een goede salarisadministratie
Voorkomt nare situaties
Meer informatie

Erfbelasting

Erfbelasting betalen

Of misschien juist wat minder

 

Aangifte erfbelasting
 
Bent u erfgenaam van een nalatenschap? Dan moet u daarover in de meeste gevallen erfbelasting betalen. De aangifte hiervan moet binnen acht maanden na het overlijden zijn gedaan.
Het kan een ingewikkelde klus zijn waar u zonder hulp niet uitkomt. Klomp Advies kan u vertellen hoe u te werk moet gaan, of de afhandeling zelfs volledig voor u regelen. Daarbij kunt u altijd terugvallen op een vast contactpersoon. Een prettige steun in de rug in verdrietige tijden.
 
Minder erfbelasting betalen

Wilt u uw toekomstige erfgenamen het betalen van erfbelasting besparen?  Als u de financiële ruimte heeft, kunt u tijdens uw leven via schenkingen al het een en ander regelen. Daarvan profiteren uw nabestaanden nu al, en ú kunt nog beleven waaraan uw gift wordt besteed.

De specialisten van Klomp Advies leggen graag uit welke mogelijkheden u heeft.

  • Software

Met onze professionele software weten wij snel waar u als nabestaande aan toe bent. Dat vormt een solide basis voor optimaal advies.

  • Kennis

Wij hebben de kennis om uw aangifte correct uit te voeren en de opgelegde aanslag te controleren. Misschien kunnen we u daarmee zelfs erfbelasting besparen.

  • Prijs

Voor de afhandeling van uw aangifte erfbelasting rekenen wij een tarief dat we concurrerend durven te noemen. Bel ons gerust om informatie.