telefoon 0251 - 315902

Klomp advies

Meer dan administratie

Heeft u geen helder zicht op uw financiële situatie? Sluimert het gevoel dat u fiscale kansen mist? Loopt u rond met twijfels over uw tarieven? Of over investeringen? Een lease-auto of niet? Hier vindt u de antwoorden voor zekerheid en maximaal rendement.

Werken als zelfstandige is mooi, maar dan moet u zich wel volledig kunnen concentreren op uw passie. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat uw fiscale en financiële zaken goed en slim geregeld zijn. Klomp Advies Administratiekantoor is daarin uw vakkundige partner.

 

Belastingdienst
U kunt altijd met elke vraag bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld wel écht een ZZP-er? Klinkt als een vreemde vraag, maar over sommige zaken denkt de belastingdienst net iets anders. Met alle gevolgen van dien. Daar willen wij u voor behoeden, bijvoorbeeld door te helpen met het aanvragen van de juiste VAR verklaring.
Voel je vrij
In de wereld van belasting en administratie veranderen de regels voortdurend. Hoe zit het nu met de omzetbelasting? Wel verlegd, niet verlegd? Welk tarief moet ik hanteren? Voor u misschien lastige vragen, voor ons dagelijks werk. Dus voel je vrij om te vragen wat u wilt, dan voorzien wij u van de juiste adviezen. Een prettig gevoel.